Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETI KUPE

Jedna od najuzbudljivijih berlinskih DJ-ica predvodi žensku postavu nove klupske večeri u Petom Kupeu

PR
PR Foto: PETI KUPE
Ove subote program koji promovira novi zvuk otvorit će Vale Budino, a u Peti Kupe se vraćaju Johana i Iva Starkova

Sekvence u glazbi, pogotovo elektroničkoj, predstavljaju duži melodijski odlomak koji se ponavlja u određenih intervalima. Sequences je i naziv nove klupske večeri u Petom Kupeu koja će promovirati novi, ponekad i mračniji zvuk.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte kako su laserske zrake na koncertu u Moskvi uništile kameru Slika nije dostupna Bakica pleše techno

Kao prva gošća u subotu, 21. siječnja dolazi Talijanka Vale Budino, koju jesenas zbog spriječenosti nismo uspjeli čuti u Kupeu. Jedna od trenutačno najuzbudljivijih DJ-ica na berlinskoj sceni voli pomalo mračan ritam, no opsjednuta je i afro i italo zvukom, funkom, new waveom i discom. U kratkom vremenu Budino se etablirala kao jedna od zapaženijih talijanskih DJ-ica, a njezin glazbeni ukus i iznimna vještina miksanja osigurali su joj rezidenciju za renomirani klupski koncept CockTail D’Amore.

U Peti Kupe se vraća i Johana koja je oduševila nastupom na posljednjem Stereotipu. Duboko i atmosferično – filing je kojeg nastoji postići ova DJ-ica i vizualna umjetnica iz Beograda, odnedavno na londonskoj adresi. Već više od dva desetljeća je dio DJ dua Banda Panda, a glazbeni pravci koje rado isporučuje su new beat, techno, trance, acid house, breakbeat, EBM i dark disco.

Potpuno žensku večer zaokružit će Iva Starkova koja se nakon duljeg izbivanja nedavno vratila za DJ pult upravo u Petom Kupeu. Ulaznice su dostupne putem poveznice: www.entrio.hr/event/sequences-w-budino-johana-iva-starkova-13023

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene