Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zdravi i veseli bili"

Kerum traži berače maslina preko Facebooka, objavio i koliko im plaća po kilogramu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum oglasio se na svom Facebook profilu skoro četiri mjeseca nakon neuspjeha na izborima u Splitu. Krenuo je u novi biznis.

Željko Kerum, bivši gradonačelnik Splita se oglasio na svom Facebooku nakon gotovo četiri mjeseca. Nakon što je doživio poraz na izborima, Kerum sada kreće u novi biznis - prodaje maslinovo ulje i traži berače maslina.

"Dragi prijatelji, dobar dan! Dugo se nisam javljao, još od zadnjih izbora, na kojima su birači koji su izišli glasovali za nakaradnu gradsku vlast. Ali volju građana koji su glasali treba poštivati. Ali nije to razlog zašto pišem. Počinjem brati masline u najvećem dalmatinskom masliniku u Kaštelima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trg kneza Višeslava u Zadru Još jedna Kerumova nekretnina ide na bubanj: Stan je procijenjen na više od 1,7 milijuna kuna

Napominjem da prosječni berač može ubrati 100 kilograma dnevno, a plaćanje branja je četiri kune po kilogramu plus marenda. Svaki dan masline idu u uljaru i dnevno svježe maslinovo ulje prodajem u boci 100 kuna, a rifuzo 90 kuna, u OPG Kerum - Lora Split. Branje je već počelo.
Zdravi i veseli bili", objavio je Kerum.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene