Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOMENTIRAO REZULTATE

Kerum: "Nismo bili ni spremni za tu utrku, jer je bila izvanredna"

Nakon sinoćnjeg slabog rezultata na izborima, Željko Kerum je sazvao konferenciju za medije u šibenskoj Rogoznici, u kojoj ima hotel. Priznaje da su loše prošli, daleko je ispod pobjedničkog Puljka, i drugoplasiranog HDZ-ovog Đogaša. U ovoj situaciji u politici praktički neće imati značajnog utjecaja. Imat će samo dva od 31 vijećnika u Gradskom vijeću.

Željko Kerum smatra da je HDZ pogriješio s nestranačkim kandidatom Zoranom Đogašem. Kerum je do sada u vijeću surađivao s HDZ-om.

"Jasno je da mi nismo imali ni jedan jumbo plakat, nismo čak ni bili spremni u tu utrku jer je bila izvanredna i na kraju rezultat nije toliko ni loš", kazao je Kerum te dodao kako je "ovo poraz Vice Mihanovića", a ne HDZ-ov, ni Đogašev poraz.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević u Dnevniku Nove TV Bojan Ivošević o izborima u Splitu: "Nećemo po nekakvim konobama na janjetini dogovarati većine"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZBORI U SPLITU Analiza velikog uspjeha Ivice Puljka: "Upravo tu leži razlog poraza HDZ-a..."

"Neka razgovaraju tko je veći znanstvenik, tko ima više doktorskih radova i tko je napravio više za zajednicu i društvo. Činjenica je da je malo birača izašlo, vidjet ćemo kakav je drugi krug, velika je to razlika, ali se može stići", poručio je Kerum.

 

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene