Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trg kneza Višeslava u Zadru

Još jedna Kerumova nekretnina ide na bubanj: Stan je procijenjen na više od 1,7 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stečajna upraviteljica Keruma d.o.o podnijela je izvješće u kojem se za 14. listopada najavljuje ročište za prodaju stana te tvrtke u Zadru svojevremeno procijenjenog na nešto više od 1,7 milijuna kuna.

Prema elaboratu sudskog vještaka, nekretnina Keruma d.o.o u stečaju - stan od 114 četvornih metara u zgradi na Trgu kneza Višeslava u Zadru vrijedi 1.713.026 kuna, a četiri pripadajuća spremišta nešto više od 80.000 kuna.

Izvješće stečajne upraviteljice uslijedilo je nakon što je Trgovački sud u Splitu u kolovozu donio rješenja kojima se tri nekretnine Keruma d.o.o u stečaju predaju u posjed tvrtki Coast d.o.o. kojoj je direktor Kerumov nećak Igor Sapunar.

Prema sudskim rješenjima, tvrtki Kerumova nećaka dosudio se poslovni prostor i mali stan kod splitskog HNK gdje je bila trgovina "Kerum" i poslovni prostor od 64 kvadrata u prostoru lokala "Lažni svjedok" u zagrebačkoj Amruševoj ulici kraj Trgovačkog suda.

Osim toga, Coast. d.o.o. preuzeo je u posjed dvorište, kuću i studenac te, kako se navodi, prirodno neplodno zemljište od oko 1900 četvornih metara u Milni na otoku Braču.

Pročitajte i ovo Željko Kerum i Ivica Puljak - 4 u Dnevniku Nove TV Zaiskrilo između Puljka i Keruma: "Oni nas seksaju u zdrav razum već 30 godina", "Kad čovjek kaže da je nasjeo na priču, znači da je potkapacitiran"

Predaja u posjed tih Kerumovih nekretnina dosuđena je nakon prodaje Kerumove svinjogojske farme u Drnišu i ''Lagune'', nekretnine u sklopu nekadašnjeg drniškog Mesoprometa te dionica Hajduka u vlasništvu Keruma d.o.o. u stečaju.

Najvrijednija imovina Kerumove tvrtke nedavno prodana na ''bubnju'' bila je svinjogojska farma u Drnišu za koju je tvrtka Hoteli Batuda d.o.o. ponudila 3,5 milijuna kuna.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene