Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJLJEPŠIH 0:0

VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte kako se feštalo diljem Hrvatske zbog Vatrenih

Aktualno Galerija Slavlje u Puli - 1 Slavlje u Puli - 1 Foto: Srecko Niketic Slavlje u Puli - 2 Slavlje u Puli - 2 Foto: Srecko Niketic Slavlje u Puli - 3 Slavlje u Puli - 3 Foto: Srecko Niketic Slavlje u Puli - 4 Slavlje u Puli - 4 Foto: Srecko Niketic +0 Slavlje u Puli - 5 Galerija 1/5 >>
Navijači diljem Hrvatske napeto su pratili utakmicu Hrvatske i Belgije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru. Utakmica je završila bez golova, a hrvatskim nogometašima bio je dovoljan bod za siguran prolaz.

Utakmica se napeto pratila diljem Hrvatske, a navijači su proslavili i uz bakljadu. Kakva je atmosfera nakon utakmice, pogledajte u velikoj galeriji u prilogu.

Pročitajte i ovo Božićna lutrija u Španjolskoj - 4 važnije sudjelovati nego pobijediti Tradicionalna božićna lutrija razveselila Španjolce: "Sreća nije pravedna, sreća je za onoga tko je pronađe" Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena

S rezultatom 0:0 protiv Belgije Hrvatska je osvojila drugo mjesto u skupini F te će u osmini finala Svjetskog prvenstva igrati protiv pobjednika skupine E.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene