Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čarobna atmosfera

Božićna bajka iz Đakova: "Karte su prodane prije tri mjeseca, a oni su ponos Slavonije i cijele Hrvatske"

Aktualno Galerija Silvija Butković, voditeljica marketinga državne ergele Silvija Butković, voditeljica marketinga državne ergele Foto: DNEVNIK.hr Silvija Butković i Marina Bešić Đukarić Silvija Butković i Marina Bešić Đukarić Foto: DNEVNIK.hr Božični bal lipicanaca - 1 Božični bal lipicanaca - 1 Foto: DNEVNIK.hr Božični bal lipicanaca - 2 Božični bal lipicanaca - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Božični bal lipicanaca - 3 Galerija 1/5 >>
Prava božićna bajka organizira se u Đakovu i to s lipicancima, jahačima, plesačima i napetom pričom o otetoj vili. Iz državne Ergele s 10. jubilarnog Bala lipicanaca javila se reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić.

U Đakovu organizirana je prava božićna bajka u kojoj su sudjelovali lipicanci, jahači i plesači, a sve taj ugođaj popratilo je više od 1000 gledatelja

Pročitajte i ovo Venezuela želi teritorij Gvajane - 5 Zveckanje oružjem Moguć rat, a Rusija i SAD već odabrali strane: "Nikada se nećemo pokoriti imperiju"

"U predstavi sudjeluje prekrasnih 30 bijelih pastuha. Sudjeluje oko 120 sudionika u programu, naravno tu su nam i gosti programa Kobilarna Lipica iz Slovenije bez kojih ovih 10 godina našeg marljivog i zajedničkog rada ne bi uspjeli prikazati našim dragim posjetiteljima. Njih je u dvije predstave bilo 1200", poručila je Silvija Butković, voditeljica marketinga državne Ergele.

"Priznajem tražila se karta više, prije tri mjeseca su karte prodane, ali naravno netko uvijek ima nekakav peh pa ne uspije doći, tako da smo presretni što smo uspjeli one ljude na čekanju, njih 300, obradovati u posljednji tren", dodala je. 

Pročitajte i ovo Kako političari koriste službene kartice - 6 Bez pardona Političari jeli, pili i organizirali svadbe sve na naš račun: Pogledajte koliko je tko potrošio

"Naravno dođu iz Dalmacije, Kvarnera, Zagorja… presretni smo s obzirom da smo uložili zaista svi zajedno u ovih 10 godina u jedan brend koji se neće zaboraviti, brend koji je vezan uz lipicansku pasminu i naravno Lipicanac je ove godine pronašao svoje mjesto na listi UNESCO-a, zaštićene nematerijalne kulturne baštine, što je zaista ponos Slavonije i cijele Hrvatske", istaknula je Butković. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene