Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trgovine i benzinske postaje

Uhićen trojac koji je haračio Zagrebom: Mladići osumnjičeni za čak 12 pljački

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je u ponedjeljak hrvatskog državljanina (25 godina) i dvojicu državljana Srbije (22 i 21 godinu), koje se sumnjiči da su od početka listopada do sredine studenoga opljačkali devet trgovina i tri benzinske postaje na području Črnomerca i Trešnjevke.

Policija je precizirala da su se osumnjičenici dovozili do trgovina i benzinskih postaja automobilom u kojem je bio bicikl kojim se 25-godišnjak potom odvozio do objekata napada gdje je, uz prijetnju zračnog pištolja, od zaposlenika otuđivao novac.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Nakon počinjenog razbojništva vraćao bi se do automobila u kojem su ga čekala druga dvojica, kojima bi predao novac i oružje te bi se odvojeno udaljili s mjesta događaja.

Ukupna šteta iznosi oko 45.000 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene