Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOČEKALI SMO NOVU

Što građani najviše priželjkuju u godini koja je pred nama? Gotovo svima zajednička je jedna želja

Aktualno Galerija Doček 2022. godine - 1 Doček 2022. godine - 1 Foto: DNEVNIK.hr Doček 2022. godine - 2 Doček 2022. godine - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Doček 2022. godine - 3 Galerija 1/3 >>
Uz obilje vatrometa, pjesme i plesa ušli smo u 2022. godinu. Slavilo se na trgovima i ulicama, ali i u ugostiteljskim objektima koji su radili duže nego obično.

Nakon dvije pandemijske godine, građani su priliku za zabavu iskoristili, gužvi je bilo posvuda, a nije im se bilo teško ni složiti oko toga što si žele u 2022., a što bi najradije zaboravili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ništa od velikih slavlja Di ćeš za Novu? Pitali smo Stožer čekaju li nas strože kontrole okupljanja za Božić i Novu godinu Doček nove godine u Dubaiju (Foto: AFP) VELIKO SLAVLJE Sretna vam 2019.: Fantastičnim vatrometima svijet dočekao novu godinu

Jadranka iz Splita poručila je kako želi da se vratimo u neku normalu, Jelena iz Niša kazala je: "Zdravlje, sreću, ljubav, ljubav i ljubav". Nestanak korone poželio je Riječanin Mislav, s čime se složio i njegov sugrađanin Dino, koji je dodao i da želi "jako puno ljubavi".

Kristina iz Petrinje poželjela je da se premijer Andrej Plenković malo više potrudi oko obnove, a želja Osječanke Maje nešto je s čime bi se mnogi složili: "Puno, puno sreće, zdravlja i mira, i da svaka korona i bolest nestane!"

Benjamin s Krka nada se novim poslovnim uspjesima i završavanju fakulteta, a Branko i Kristi iz Slovenije kazali su: "Da nema COVID-a više! Kao što ga nema u Hrvatskoj, da ga ne bude ni u Sloveniji." 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene