Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod utjecajem alkohola

Uhićeni zbog nasilja pa na blagdan ponovno napali: Ovaj put žrtve su bile 15-godišnjak i majka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nasilna braća od 24 i 27 godina, uhićena nakon objave snimke na kojoj su bili s pijanim načelnikom Severina Žarkom Žgelom dok je tukao konobaricu, sada su prijavljena i zbog incidenta za Veliku Gospu kada su u Novoj Rači napali 15-godišnjaka, njegovu mamu i muškarca koji ih je pokušao zaštititi.

Nasilna braća na blagdan Velike Gospe u Novoj Rači napala su 15-godišnjaka, njegovu majku te muškarca koji ih je pokušao zaštiti. Nasilnici su policiji poznati od ranije kada su u srpnju bili s pijanim načelnikom Severina Žarkom Žgelom dok je tukao vlasnicu kafića. 

Policija je izvijestila da je intervenirala zbog incidenta koji se dogodio u pokretnom ugostiteljskom objektu na sajmištu u Novoj Rači pored Bjelovara gdje se održavalo javno okupljanje povodom blagdana Velike Gospe.

Pročitajte i ovo Kanađanin u Rovinju snimao djecu kod bazena: Imao je kameru skrivenu u termosici Užas u Istri Kanađanin u Rovinju snimao djecu kod bazena: Pogledajte gdje je sakrio kameru, uhvatili ga gosti

Mlađi brat, 24-godišnjak, bez povoda je vikao i galamio, a potom se unosio u lice i rukama odgurivao 15-godišnjaka. U obranu 15-godišnjaka stala je njegova 38-godišnja majka, koju je 24-godišnjak napao.

U sukob se pokušao umiješati i 32-godišnji muškarac, kojeg je 24-godišnjak udario šakom u glavu. Potom je u napad na 32-godišnjaka krenuo i 24-godišnjakov brat koji ga je više puta udario po glavi i tijelu te ga srušio na stol.

Obojica su pala na pod gdje su ih konobari i gosti razdvojili i spriječili daljnji sukob.

Pročitajte i ovo Ilustracija Milijuni za nepravdu Osuđen na doživotnu kaznu zatvora, odslužio je 19 godina, otkrilo se da je nevin: Sad ga čeka rekordna odšteta

Nasilna braća privedena su u službene prostorije policije gdje su i zadržani. Bili su pod znatnim utjecajem alkohola, a prema policijskom izvješću, bit će prekršajno prijavljeni za narušavanje javnog reda i mira.

U srpnju su također prijavljeni za narušavanje javnog reda i mira nakon što su mediji objavili snimku na kojoj su bili s načelnikom Žgelom dok je vrijeđao i tukao vlasnicu kafića u Severinu. Žgela je naknadno i kazneno prijavljen, a tužiteljstvo je 8. kolovoza protiv njega podiglo optužnicu zbog nasilničkog ponašanja prema vlasnici kafića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene