Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Istri

Kanađanin u Rovinju snimao djecu kod bazena: Pogledajte gdje je sakrio kameru, uhvatili ga gosti

Ponašanje kanadskog državljanina pobudilo je sumnju kod gostiju kampa koji su ga uspjeli uhvatiti i pozvati policiju.

Rovinjska policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 63-godišnji kanadski državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili su u srijedu oko 18:45 muškarca koji se zadržavao kod bazena s toboganom gdje su se igrala djeca, a kod sebe je imao mobitel i termos bocu.

Njegovo ponašanje pobudilo je sumnju kod gostiju da snima djecu, a kada su mu prišli, muškarac je počeo bježati.

Gosti kampa uspjeli su ga zaustaviti i pozvati policiju, a policijski službenici uhitili su muškarca zbog sumnje da je snimao nagu djecu.

Prilikom bijega, odnosno pada, osumnjičeni muškarac je lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Milijuni za nepravdu Osuđen na doživotnu kaznu zatvora, odslužio je 19 godina, otkrilo se da je nevin: Sad ga čeka rekordna odšteta

Pročitajte i ovo Kina gradi na Tritonu - 3 bitka za teritorij FOTO Novi potez Kine izazvao paniku, snimke otkrile što radi u tajnosti: Sprema li se pakao na Istoku?

Policijajci su kod osumnjičenog pronašli mobitel i kameru koja je bila sakrivena u termos bocu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretrage i pronašli inkriminirajući sadržaj.

Također je pretraženo i vozilo, njemačke registracijske oznake, koje 63-godišnjak koristi te su prilikom pretrage vozila policijski službenici pronašli i oduzeli prijenosno računalo, tablet, uređaje za pohranu multimedijalnih sadržaja s USB priključcima i druge predmete koje će pregledati u narednim danima.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene