Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno drugačiji izgled

VIDEO Znate li tko je mladić iz ovog spota? Voljeli ga ili ne, mora mu se priznati da je vizionar

Mario Banožić
Mario Banožić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mario Banožić Galerija 1/1 >>
U hrvatskoj, točnije vinkovačkoj verziji spota za poznati hit ''Happy'' Pharrella Williamsa 2014. godine pojavio se i jedan hrvatski ministar.

Planetarno popularni hit ''Happy'' nakon objave 2013. godine dobio je stotine verzija spotova koje su radili obožavatelji Pharrella Williamsa. Nekoliko ih je snimljeno i u Hrvatskoj, a u jednom od njih pojavljuje se i jedno poznato lice.

Kao da je predvidio svoju buduću funkciju u Vladi, u ulozi vojnika koji podiže hrvatsku zastavu u spotu se pojavio aktualni ministar obrane Mario Banožić. Tada nije bio ministar već pročelnik za kulturu i turizam, a upravo on je i inicijator projekta za snimanje spota.

''Vinkovčane je u uskrsnom gnijezdu dočekala rasplesana turistička razglednica njihova grada. Za Uskrs su dobili glazbom prožetu šetnju kroz povijest najstarijeg grada u Europi. Nakon mjesec dana snimanja na više od dvadeset lokacija, vinkovački 'Happy' ugledao je svjetlo dana. Senzacionalno arheološko otkriće pokazalo je da su Vinkovci najstariji grad u Europi u kojemu se neprekidno živi već 8300 godina. S tim na umu, odlučili smo našu verziju prikazati upravo u tom kontekstu. Vinkovci od svojih početaka pa sve do danas'', stoji u opisu na YouTubeu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi ministar državne imovine Kakva transformacija novog ministra: U nekoliko godina drastično je promijenio imidž

Ministra je u videospotu teško prepoznati, pogotovo jer danas izgleda znatno drugačije. Ministar je izgubio na kilaži, pustio kosu i bradu, dok u spotu, ali i na starijim fotografijama izgleda znatno drugačije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene