Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TU SU VEĆ 30 GODINA

Karamarka uznemirio "Tito" u Zagrebu: "Opet… Kontaminirana zona ukrašena je instalacijama Tomaševićevih kanti za smeće"

Tomislav Karamarko
Tomislav Karamarko Foto: Darko Tomas/Cropix
Tomislav Karamarko nezadovoljan je zbog oblika sadnica u jednoj zagrebačkoj ulici, koji postoji već više od trideset godina.

Tomislav Karamarko na svom Facebooku objavio je fotografiju sadnica u jednom zagrebačkom kvartu koja ga je izuzetno naljutila. Naime, nasad je oblikovane u formu imena "Tito". 

Karamarko je to povezao s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem kojeg je iskritizirao. Njegov post prenosimo u cjelosti:

"Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet…
Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice. Bar nešto", napisao je Karamarko. 

No, čini se da Karamarko ne zna da u Domagojevoj ulici u Zagrebu duže od tri desetljeća na zelenoj površini postoji dio obrađene te iste zelene površine u obliku natpisa "Tito".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI POTEZ Tomislav Karamarko osnovao tvrtku, bavit će se - proizvodnjom struje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uskokova optužnica Ana Karamarko osuđena na uvjetnu kaznu: Od zatvora su je spasile dvije stvari

Riječ je o zelenoj površini između ceste i zgrade, smještenom između parkiranih vozila s desne strane i nekoliko grmova i breza s druge strane.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene