Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporna izrada prijedloga zakona

Sinčić će prijaviti Bošnjakovića zbog malverzacija s Ovršnim zakonom: ''To je nova Borg grupa''

Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr)
Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić najavio je da će ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića prijaviti Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa zbog malverzacija u izradi novog Ovršnog zakona.

Sinčiću je sporno što je opaske na prijedlog nacrta zakona dao odvjetnički ured Hanžeković i partneri, iako nije bio uključen u radnu skupinu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Mali Rusi" Vučić: "Srbija se naoružava da razni patuljci ne bi umislili da joj ponovo mogu otimati teritorij" Prosvjed u Poljskoj Prosvjed eskalirao VIDEO Poljoprivrednici se sukobili s policijom: Bacali kamenje i bengalke, nastupio potpuni kaos

Iz Ministarstva pravosuđa u srijedu su objasnili kako je spomenuti odvjetnički ured komentirao zakone kao član Hrvatske odvjetničke komore, koja je član radne skupine za izradu zakona.

"To nam govori da je to nova Borg grupa, da opet lobiji pišu zakone na štetu građana, umjesto da je tu volja naroda, demokracija, država pa na kraju krajeva i ministarstva da nas štite od interesa pojedinih interesnih skupina. Ne, oni upravo suprotno rade, oni pomažu određenim interesnim skupinama da još više obespravljuju i eksploatiraju narod'', tvrdi predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene