Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROBLEMI U PROMETU

Iz HAK-a pozivaju na oprez: Pojačan promet na cestama, magla smanjuje vidljivost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski pa vozačima iz HAK-a savjetuju prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povremeno je pojačan promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, pojedinim graničnim prijelazima te u blizini gradskih i mjesnih groblja, gdje se uoči blagdana Svih svetih vozi uz posebnu regulaciju prometa. Na cestama gdje su u tijeku radovi mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni.

Zbogg prometne nesreće na autocesti A1 na drugom kilometru između naplatne postaje Demerje i naplatne postaje Lučko u smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom.

Dogodila se prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 75. kilometru između čvora KRIŽ i čvora POPOVAČA u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h, izvijestio je HAK. 

Danas i sutra (29. i 30. listopada) u Makarskoj (Tučepima i Podgori) se održava Apfel Arena Makarska Half Marathon te će zbog organizacije utrka i sigurnosti natjecatelja dijelom i povremeno biti zatvorene ceste u Makarskoj te općinama Tučepi i Podgora.

Na graničnom prijelazu Duboševica traju radovi na sanaciji kolničke trake na izlazu iz Hrvatske. Promet teče preko ulazne prometne trake u Hrvatsku, naizmjenično, uz odgovarajuću prometnu regulaciju. Očekivano trajanje radova je dva tjedna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POMICANJE KAZALJKI NA SATU U nedjelju počinje zimsko računanje vremena, pogledajte koja se još važna stvar mijenja

Pročitajte i ovo Gužva na benzinskim postajama - 6 od ponoći skuplje VIDEO/FOTO Gužve na benzinskim postajama: Građani požurili natankati vozila prije novih poskupljenja

U pomorskom prometu nema poteškoća. Na prijelazu Stara Gradiška Bosanska Gradiška vozila na izlaz čekaju tri sata.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene