Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne propustite

Novo vrijeme, novi studio: Večeras Dnevnik Nove TV u 19 sati

Dnevnik Nove TV
Dnevnik Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV
Dnevnik Nove TV od danas gledajte u potpuno novom ruhu i u novom terminu. Najjača i najgledanija informativna emisija u zemlji, s voditeljskim i reporterskim licima kojima gledatelji vjeruju, u nedjelju, 2. listopada, započet će s emitiranjem u 19 sati, 15 minuta ranije nego dosad, iz potpuno novog televizijskog studija, najmodernijeg u zemlji.

Prije 17 godina, točnije 10. listopada 2005., Marija Miholjek i Petar Pereža prvi su put pozdravili hrvatsku javnost u tada novoj, gledateljima nepoznatoj središnjoj informativnoj emisiji - Dnevniku Nove TV.

Bila je to prekretnica ne samo za Novu TV već i domaće televizijsko izvještavanje i prezentiranje vijesti općenito. Od tada do danas središnja informativna emisija Nove TV pomicala je granice i uvodila trendove, što je prepoznato i na svjetskoj razini.

Brojne nagrade

Nova TV tako je osvojila Promax, najprestižniju svjetsku nagradu u području promocije, marketinga i dizajna, i to za produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i videozid.

Pročitajte i ovo Voditelji Dnevnika Nove TV Velika promjena Dnevnik Nove TV uskoro u novom terminu i iz novog, najmodernijeg studija u zemlji!

Također, redakcija se može pohvaliti brojnim priznanjima i nagradama koje su dobili njezini novinari i novinarke, poput medijskih nagrada Večernjakova ruža i Zlatni studio, HND-ovih nagrada reporterima i snimateljima, nagrade za promicanje tolerancije "Miko Tripalo".

Dnevnik Nove TV u novi studio ulazi kao neprikosnoveni lider. Posljednjih 13 godina Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u zemlji. Redakcija Informativnog programa svaki dan kreira relevantan sadržaj kojim izvještava o svim ključnim događajima iz Hrvatske i svijeta.

Dnevnik Nove TV Novi studio Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV

Novi najmoderniji studio

Cjelokupan doživljaj vijesti tim Dnevnika Nove TV donosi kroz pripremu i izradu TV priloga, live javljanja s mjesta događaja, izvanrednih vijesti, virtualnih reportaža te uz videozid, gdje među ostalim, kroz moderna grafička rješenja prezentiraju rezultate nezavisnih istraživanja o ključnim društvenim i ekonomskim temama.

Transformacija TV studija dodatno će istaknuti sve prednosti i atribute informativnog programa Nove TV na medijskoj sceni, a novi vizualni identitet i termin emitiranja kruna su stalne posvećenosti Nove TV da gledateljima uvijek donese točne, provjerene i relevantne informacije.

Dnevnik Nove TV u novom studiju i terminu u 19 sati gledajte od danas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene