Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voli medije

Prevarant koji je bježao od Mikića vam je poznat? Ništa neobično, pojavljivao se u većini medija, ali iz potpuno drugog razloga

Denis Ivančić u Pozivu
Denis Ivančić u Pozivu Foto: DNEVNIK.hr
Denis Ivančić, protagonist posljednje epizode rubrike Poziv o prijevari onkoloških pacijenata, otprije je poznat javnosti u Hrvatskoj.

S početkom napada Rusije na Ukrajinu vijesti iz tih krajeva donosili su novinari, ali i stanovnici. Jedan od njih bio je i Denis Ivančić, vlasnik tvrtke koja prodaje dodatke prehrani za koje tvrdi da zaustavljaju i uništavaju metastaze kod karcinoma. Mjesečna terapija iznosi 700 eura.

Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV i autor Poziva, raskrinkao je Ivančića otkrivši da skupe tablete ne mogu uništiti metastaze. Kad je pokušao suočiti Ivančića s onim što mu je prethodno govorio preko telefona, Ivančić se okrenuo i praktički pobjegao od Mikića i kamera Poziva. 

Pročitajte i ovo Denis Ivančić LOŠA ISKUSTVA IZ 2014. Denis već dvije godine živi u Ukrajini: "Ukrajinci su bijesni zbog Putinova poteza. Svi se nadaju da neće biti rata, ali..."

No ne tako davno Ivančić nije izbjegavao kamere. Naprotiv, često je gostovao u većini hrvatskih medija, ali i u nekim emisijama u regiji. Ivančić je, naime, donedavno živio u Ukrajini, u Ivano-Frankivsku, gradu na zapadu zemlje koji se povremeno znao naći u izvješćima o ruskim napadima, i to uglavnom zbog skladišta s naoružanjem koje je u tu zemlju pristizalo sa Zapada. 

Denis Ivančić u Pozivu Denis Ivančić Foto: DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Denis Ivančić i Domagoj Mikić Bez imalo srama Poziv Domagoja Mikića razotkrio prevaranta: Oboljelima od raka prodaje skupi "čudotvorni lijek"

Dok je živio u Ukrajini, redovito se javljao za većinu hrvatskih medija, a predstavljao se kao poduzetnik koji na području bivše Jugoslavije prodaje medicinske preparate. U veljači ove godine novinari Glasa Istre objavili su razgovor s njim kao povratnikom iz Ukrajine koji je nakon tri i pol godine došao u Pazin. Taj je tekst ilustriran i fotografijom Ivančića s kacigom i neprobojnim prslukom na kojima piše PRESS. 

Poziv s razotkrivanjem Ivančića možete pogledati OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene