Obavijesti Video Pretražite Navigacija
susret u Bakuu

Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre!

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem
Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem Foto: Platforma X
Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor sudjeluje na X Global Baku Forum u Azerbajdžanu, a na svom Twitter profilu objavila je fotografiju s bivšim srpskim ministrom vanjskih poslova, Vukom Jeremićem.

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor i nekadašnji sprski ministar vanjskih poslova, Vuk Jeremić sreli su se na 10. X Global Baku Forum u Baku.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Kosor je na svom Twitter profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju s foruma: "Snažno smo se “fajtali” u vrijeme mandata. Frcale su iskre. Danas sjećanja i ugodan razgovor o budućnosti" napisala je iznad fotografije.

Bivša premijerka, koja je na dužnosti bila od 2009. do 2011. godine, danas je političarka u mirovini i poznata je po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević uskočio u radno odijelo Tomašević je apsolutni hit na Twitteru: "Milan bi ovo sam pokupio dok šeće Rudija"

Za vrijeme mandata Jadranke Kosor, na čelu ministarstva vanjskih poslova Srbije bio je Jeremić, a njihov je odnos bio poznat po prepiranjima putem medija.

Glavni razlog njihovog neprijateljstva bio je odnos prema Kosovu, nakon što je Kosor izjavila kako je Hrvatska jedini prijatelj Kosovu na području istočne Europe.

Kosor i Jeremić su se sreli u Azerbajdžanu na  10. X Global Baku Forum pod nazivom Današnji svijet: izazovi i nade. Forum se održava od 9. do 13.ožujka, a okupit će 400 sudionika; sadašnje i bivše političke čelnike, nobelovce, međunarodne organizacije i civilno društvo. Bavi se pitanjima globalne sigurnosti i mira, budućnosti Europe i Afrike, ulozi Kine u globalnom razvoju i važnosti prometnih koridora koji povezuju Europu s Azijom kroz Azerbajdžan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene