Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

kako funkcionira država?

Mala škola bivše premijerke: Pogledajte kako je Jadranka Kosor ''spustila'' Bernardiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potpisala odluku o pomilovanju Huanita Luksetića, na Twitteru se oglasio predsjednik SDP-a Davor Bernardić. Bivša premijerka Jadranka Kosor nije odoljela i održala mu lekciju o funkcioniranju države

''Pohvaljujem ovaj potez predsjednice. A sada neka lupi šakom o stol i sazove izvanrednu sjednicu Vlade na kojoj će se založiti za potpunu legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe'', napisao je na Twitteru predsjednik SDP-a Davor Bernardić. 

Pročitajte i ovo Prosvjed ispred rasadnika Zrinjevca - 1 Nije bio rado viđen gost Incident na prosvjedu, Zagrepčani potjerali bivšeg čelnika oporbe: "Imat ćeš svoju presicu, ajde makni se" Slika nije dostupna "Pozdrav lajni" Ministar Ćorić otvorio račun na Twitteru, zapratite ga odmah! Jedan je detalj svima zapeo za oko, fore i sprdnje samo se nižu

Oglasio se nakon što je Predsjednica potpisala odluku o pomilovanju Huanita Luksetića.

Poznata vladarica Twittera, bivša premijerka Jadranka Kosor odmah se odlučila na malu školu o tome kako funkcionira država i ''spustila'' je Bernardiću.

 

''Naime; PRH ne može sazvati sjednicu Vlade. Može samo predložiti. Sjednicu VRH može sazvati samo predsjednik/ca Vlade. Nije teško za savladati'', napisala je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene