Jadranka Kosor i Davor Bernardić, arhiva (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Jadranka Kosor i Davor Bernardić, arhiva (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potpisala odluku o pomilovanju Huanita Luksetića, na Twitteru se oglasio predsjednik SDP-a Davor Bernardić. Bivša premijerka Jadranka Kosor nije odoljela i održala mu lekciju o funkcioniranju države


''Pohvaljujem ovaj potez predsjednice. A sada neka lupi šakom o stol i sazove izvanrednu sjednicu Vlade na kojoj će se založiti za potpunu legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe'', napisao je na Twitteru predsjednik SDP-a Davor Bernardić. 

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bernardić: "Građani neke preglede čekaju godinama, a neke ni ne dočekaju. Zdravstvo je pred kolapsom" Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Bernardić o šutnji predsjednice oko slučaja Mađarević: ''Trebala je poslati jasnu poruku. Od toga se moraš ograditi''

Oglasio se nakon što je Predsjednica potpisala odluku o pomilovanju Huanita Luksetića.

Poznata vladarica Twittera, bivša premijerka Jadranka Kosor odmah se odlučila na malu školu o tome kako funkcionira država i ''spustila'' je Bernardiću.

 

''Naime; PRH ne može sazvati sjednicu Vlade. Može samo predložiti. Sjednicu VRH može sazvati samo predsjednik/ca Vlade. Nije teško za savladati'', napisala je Kosor.