Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA NESREĆA

Šokantno svjedočanstvo preživjelog: "Mi koji smo bili u gornjem dijelu autobusa dobro smo prošli, ali oni koji su bili dolje... To je bio pravi masakr"

Prometna nesreća na autocesti A3 - 1
Prometna nesreća na autocesti A3 - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Četrnaestero preživjelih i neozlijeđenih u strašnoj nesreći kosovskog autobusa smješteno je u jednom pansionu u slavonskobrodskom naselju Brodsko Vinogorje.

Od 62 putnika u kosovskom autobusu, deset ih je smrtno stradalo, a njih više od 40 je ozlijeđeno, od čega 14 ima teže ozljede.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Gutajući knedle i jedva susprežući suze, svoj je doživljaj i opis nesreće za SBplus dao mladić koji je putovao sam.

"Mi koji smo bili u gornjem dijelu autobusa dobro smo prošli, ali oni koji su bili dolje... To je bio pravi masakr. Gotovo svi putnici u šest ujutro su u autobusu spavali. Još uvijek mi nije jasno kako se dogodila tragedija tolikih razmjera.

Prvo čega se sjećam nakon prevrtanja, kada sam se probudio, jest misao da smo se samo prevrnuli i da se ne radi o teškoj nesreći. U tom trenutku nisam ni slutio da će biti toliko tragično. No bilo je. Pomagali smo izvlačiti beživotna tijela. Uspio sam se javiti svojoj obitelji, svi su bili presretni", za SBplus rekao je Fidan Hajdari iz Kosova koji radi i živi u Njemačkoj.

Reporterka Nove TV Matea Drmić razgovarala je s Martom Rosaj, putnicom koja se nalazila u autobusu koji se prevrnuo. Njeno potresno svjedočanstvo možete pročitati >> OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene