Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija

Policija se oglasila o brojnim uhićenjima u Hrvatskoj i Europi: Traju pretresi u nizu gradova

Aktualno Galerija Brojna uhićenja u Hrvatskoj i Europi Brojna uhićenja u Hrvatskoj i Europi Foto: MUP Uhićenja policije, ilustracija - 2 Uhićenja policije, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenja policije, ilustracija - 1 Uhićenja policije, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenja policije, ilustracija - 3 Uhićenja policije, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Ilustracija Galerija 1/6 >>
U srijedu ujutro je uhićeno više osoba širom Hrvatske u sklopu međunarodne policijske akcije razbijanja kriminalne skupine. Nad njima se provodi krim istraga, a u tijeku su pretresi njihovih domova i prostora na području nekoliko županija.

Hrvatska policija, zajedno s EUROPOL-om, koordinira međunarodnom policijskom akcijom u kojoj sudjeluju policije nekoliko država te ured DEA-e u Zagrebu.

Uhićeno je više osoba koje se sumnjiči za krijumčarenje više od 100 kilograma kokaina i heroina, više od 100 kilograma hašiša, kao i krijumčarenja vojnoga vatrenoga oružja i eksploziva.

Neke od osumnjičenih u susjednim državama tereti se za likvidacije zaštićenih svjedoka te visoko rangiranih policijskih dužnosnika.

Pročitajte i ovo Ubojsvto u noćnom klubu Ritz - 3 poznat iz rubrike crna kronika Ubijenog Sablju teretilo se za šverc marihuane, iznude, palež automobila...

U tijeku je provođenje hitnih dokaznih radnji pretrage doma i drugih prostorija na području Policijskih uprava zagrebačke, sisačko-moslavačke, primorsko-goranske i krapinsko-zagorske.

Pročitajte i ovo Darinko Dumbović akcija policije i USKOK-a Uhićeni otac i sin Dumbović stigli u Zagreb, istragom obuhvaćena i trojica direktora petrinjskih tvrtki

Istovremeno, uhićenja i pretrage odvijaju se u Belgiji, Bosni i Hercegovini, Nizozemskoj, Njemačkoj i Sloveniji, a akcijama partnerskih policija koordinira hrvatska policija iz stožera u Zagrebu.

Nakon dovršene krim istrage osumnjičeni će bit pritvoreni uz kaznene prijave USKOK-u.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene