Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekamo nadogradnju softvera

Sve više problema s novim iPhoneom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je veći broj pritužbi na novi iPhone – jeka u razgovorima kada se koriste slušalice, problemi sa zvukom i sa slušalicom na samom telefonu.

Sve je veći broj pritužbi nezadovoljnih korisnika na novi model Appleova telefona – nakon što smo na početku mogli čitati o rekordnom prvom prodajnom vikendu i velikoj potražnji za iPhoneom 4S, sada sve više čitamo o problemima koji muče vlasnike ovog uređaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napokon stiže petica! Apple danas predstavlja iPhone 5! Pogledajte što možemo očekivati! Slika nije dostupna Pet mu je godina tek Pogledajte razvoj iPhonea od 2007. do danas

O kratkom trajanju baterije novog iPhonea već smo pisali te, zbog navodnih problema s lokacijskim uslugama, mnogima ona ne može izdržati niti pola dana, a u posljednje se vrijeme korisnici tuže i na slušalicu telefona te kvalitetu zvuka tijekom poziva.

Tako na stranici BGR pišu kako se mnogi korisnici koji koriste slušalice žale na jeku koja se javlja tijekom poziva i koja se s trajanjem poziva dodatno pogoršava. Jedan je korisnik tako upozorio da jeka nestane kada isključi slušalice, no kad ih opet uključi, javlja se isti problem.

S obzirom da mu se to desilo s tri modela slušalica, sigurno je da je problem u samom telefonu, a ne u slušalicama. Također, na Appleovom forumu za podršku korisnicima može pročitati i da neke vlasnici iPhonea 4S imaju problema sa zvukom tijekom razgovora, dok jedan dio korisnika ima problema sa slušalicom na samom telefonu pa nekad tijekom odlaznih poziva slušalica jednostavno prestane raditi i nema nikakvog zvuka, iako se na telefonu vidi odbrojavanje timera koji pokazuje da je poziv uspostavljen.

Ovi se problemi privremeno mogu popraviti (i to ne uvijek) paljenjem i gašenjem speakerphonea, no jasno je da je to samo privremeno rješenje, a uzrok ovog problema još nije poznat.

Na Gizmodu kažu da bi i ovaj problem, poput onog s baterijom, mogao biti vezan uz novu verziju Appleova softvera za mobilne uređaje iOS5, a Apple već radi na njegovoj nadogradnji koju možemo očekivati kroz nekoliko tjedana i u kojoj bi svi ovi problemi navodno trebali biti popravljeni.

Nadamo se da će se to dogoditi prije dolaska novog iPhonea u Hrvatsku kojeg očekujemo negdje tijekom prosinca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene