Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zašto piti Jamnicu Pro Sport prilikom treninga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za optimalni učinak tijekom vježbanja, tijelu su potrebni tekućina, elektroliti i ugljikohidrati kao izvor energije.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Pijući samo vodu, unosimo volumen izgubljene tekućine, ali ne i elektrolite koji se gube znojenjem. Voda se na taj način ne može zadržati u organizmu, pa je tijelo i dalje žedno.
Tijekom dugotrajnog tjelesnog napora (trčanje, biciklizam....) posljedice nepravilne hidratacije mogu biti iznimno opasne. Zato, da bi se tijelu uistinu nadoknadila izgubljena tekućina, moraju mu se vratiti i elektroliti izgubljeni znojenjem.

Sportaši koji to ne čine, neadekvatno hidratiraju svoje tijelo i onemogućuju mišićima pravilan oporavak, te tako značajno smanjuju učinak vježbanja.
Jamnica Pro Sport je izotoničan napitak koji osim vode sadrži vitamine i elektrolite neophodne za pravilnu rehidraciju, te "pametne" (Palatinoza) ugljikohidrate koji tijelu daje energiju kroz dulji vremenski period.

Preporuka za konzumaciju:
Budući da je mehanizam žeđi u organizmu slabije razvijen, te se osjećaj žeđi javlja kad već dođe do blage dehidracije, preporučuje se konzumaciju Jamnice ProSport rasporediti prije, tijekom i nakon treninga.

Zašto Jamnica Pro Sport?
• 1 boca sadrži 100% vitamina (RDA* preporučena dnevna doza)
• 1 boca sadrži 100% cinka (RDA* preporučena dnevna doza)
• sadrži šećer s niskim GI (palatinoza) – šećer koji se zbog niskog glikemijskog indeksa sporije apsorbira u krv, te osigurava energiju kroz dulji vremenski period

Za više detalja o Jamnici Pro Sport kliknite ovdje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene