Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem češći od impotencije

Novo iznenađenje tvoraca Viagre!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mike Wylie, jedan od znanstvenika zaslužnih za proizvodnju Viagre, razvio je sprej koji spriječava preuranjenu ejakulaciju.

Milijuni muškaraca diljem svijeta odahuli su kada je Viagra došla na police ljekarni. Predviđa se da će sprej doživjeti istu sudbinu male plave pilule. Preuranjena ejakulacija pogađa jednog od četiri muškarca. Jedan je od najčešćih seksualnih problema, češći čak i od impotencije. Najčešće se opisuje kao nemogućnost odgađanja ejakulacije do trenutka kad je to za oba partnera poželjno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upozorenje inspektorata U dodatku prehrani pronađeni tragovi Viagre: Povlači se s polica, provjerite svoje zalihe Išaran automobil netko se naljutio "Bravo za umjetnika": Pogledajte što su napravili od auta u Trogiru koji je blokirao prolaz vatrogascima

>> Nestašica Viagre zbog reformi u Italiji?

Na tržištu već postoji tableta protiv ovog problema, ali je preskupa i dostupna samo u pojedinim ljekarnama. Sprej od tvorca Viagre, imenom Tempe, kreće u proizvodnju kroz nekoliko mjeseci i vjerojatno će se moći dobiti preko recepta. Dr. Wylie nazvao je Tempe novom Viagrom.

Sprej se može aplicirati i dva sata prije odnosa i vremenski ga produžiti do osam puta. Sprej, koji će se prizvoditi u malenim bočicama, moći će trajati godinu dana. Proizvođači spreja, smatraju da će njihov sprej biti odobren od strane Svjetske zdravstvene organizacije te da će se naći na policama ljekarni do jesen iduće godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene