Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osnovan ExRated

Želite doznati sve o bivšim ljubavima osobe s kojom izlazite? Može se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranica ExRated omogućuje svim korisnicima da saznaju sve o bivšim vezama osobe s kojom se spremaju na spoj.

Ukoliko se ulogiraju i upišu ime osobe koja im se sviđa, ili idu na spoj s njom, korisnik može doći do korisnih informacija iz bivših veza te osobe. Naime, ljudi s kojima je ta osoba ranije izlazila upisali su svoje mišljenje i ocijenili ga. 'Ne bi otišli u restoran, a da prije toga niste provjerili kritike. Pogotovo u ovoj eri interneta, zašto bi netko išao na spoj s osobom koju prije nije provjerio', pita se osnivač stranice ExRated Tom Padazana koji se nada da će omogućiti ljudima kvalitetnije druženje.

Pročitajte i ovo Malena Lava - 3 malena značajno napreduje Lavina mama ima poruku za državni vrh, HZZO i KBC Zagreb: "Ovo je Lava. Curica koju ste prekrižili" Ilustracija objavila Europska komisija I ove godine među najboljima u Europi: Većina kupališta u Hrvatskoj dobila ocjenu izvrstan

Ova stranica je samo u nizu sličnih koji u SAD-u niču kao gljive poput kiše. Honestly.com tako omogućuje anonimna mišljenja o poslovnim kolegama, a studenti imaju Blipdar i RateMaprofessors.com gdje ocjenjuju svoje kolege i profesore.

No, ExRated je otišao korak dalje te će bivši ljubavnici svoje prljavo rublje propalih veza moći iznijeti javno, s punim imenom i prezimenom, mada Padazana tvrdi kako im to nije cilj već da žele 'otvoren dijalog o razlozima prekida i argumentiran prikaz nečijih osobina'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene