Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što kažete na njih?

Zbogom tradicijo: 7 pravila za odgoj sinova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme je da izbacimo tradiciju koja više šteti nego što od nje ima koristi', piše portal 'Scary mommy' koji je objavio popis stvari koje bi, u skladu s tim, majke dječaka trebale primjenjivati u njihovom odgoju.

1. Naučite ih da su romantične veze važne i da moraju biti vjerni i monogamni. Ponekad veza nije savršena i na njoj treba raditi. Nije baš uvijek zabavno živjeti s nekim. Nerijetko će biti i trenutaka kada bi najradije odustali i pobjegli. Naučite ga da je ulaskom u brak pristao na rad na zajednici (osim naravno ako u njoj nije zlostavljan psihički i fizički).

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Slika nije dostupna Obiteljski obračun Razdvajao sinove, mlađi mu zabio nož u leđa

2. Naučite ga da je u redu plakati, ali samo ako je uistinu povrijeđen, piše Scary Mommy.

3. Dajte mu kutiju lego kockica i bacite upute u smeće. Neka sagradi što god mu padne napamet. Dopustite mu da bude kreativan i iskoristi sve kockice kako on želi.

>> Predškolski odgoj od jeseni će biti obavezan

4. Naučite ga kako da usisava, briše prašinu i pere suđe. Jednog dana će vam zahvaliti, jer sve znamo da ništa nije više seksi od muškarca koji umjesto nas obavlja kućanske poslove.

5. Naučite ga da koristi maramice. Gotovo svaki put kad u autu na raskrižju stanete na crveno svijetlo, što vidite? Odraslog muškarca koji kopa nos. Očito ga majka nikada nije naučila da koristi maramice. To je odvratno.

6. Naučite ga da zbija šale. Najpopularniji dečki uvijek su oni sa dobrim smislom za humor.

7. Dopustite mu da pleše u rozoj suknjici. A ako želi nositi suknjicu i mač u isto vrijeme, neka. Ako to ne preraste, barem se nikada neće boriti sa svojim identitetom.

Što kažete na ove savjete?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene