Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Zbog tetovaže penisa završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran slučaj tetoviranja dogodio se u Australiji, a zbog njega je jedna osoba završila u zatvoru.

Matthew Francis Brady (24) amaterski je tattoo majstor, kojeg je Christopher William Lord (23) nagovorio da na leđima žrtve, koja nije bila svjesna što će se dogoditi, istetovira golemi penis sa testisima, uz opsceni izraz, prenosi Metro.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Iako se incident dogodio još 2010. godine, a tattoo majstor dobio zatvorsku kaznu 2011. godine, inicijator te gnjusne šale osuđen je na godinu dana zatvora tek prošlog petka.

FOTO Dečko ju prevario pa se odlučila na drastičan potez

Žrtva tetovaže je neimenovana, a radi se o osobi s invaliditetom. Incident se dogodio navedene godine u Bardyjevoj kući, a Lord je žrtvi rekao da će mu na leđa biti istetoviran znak jing-jang sa zmajem.

Nakon dovršetka tetovaže, Lord je žrtvi rekao kako ista izgleda "ludo", no žrtva je ubrzo shvatila o kakvoj je "ludnici" riječ.

Sudac je Lordu poručio da se "ponio jadno prema ranjivom mladiću s ozbiljnim invaliditetom". Njegov postupak nazvao je "bijednim napadom".

Žrtva je u međuvremenu dobila novu tetovažu, preko stare, a dobrovoljno ju je napravio neimenovani tattoo majstor, koji se sam ponudio ispraviti učinjeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene