Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslana šala

Zafrkanti uvjerili zaposlenike restorana da porazbijaju sve prozore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da danas klinci zahvaljujući društvenim mrežama brzo uče što je 'in', budite na oprezu jer bi i ovdje netko mogao pokušati isti štos.

Zasad još uvijek nepoznati šaljivci uspjeli su u utorak u Tucsonu nagovoriti zaposlenike restorana "Jack in the Box" da porazbijaju baš sve prozore, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, Ilustracija U tijeku intervencija Požar u stanu u Zagrebu: Vatrogasci na terenu Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Zafrkanti su se oko 1 ujutro preko telefona predstavili kao vatrogasci te su djelatnike uvjerili da je u objektu zabilježena visoka razina plina.

Tata, trudna sam! Ocu srednjoškolke zapela knedla u grlu

Potom su ih natjerali da se hitno evakuiraju te od njih zatražili da usput porazbijaju sve prozore kako ne bi došlo do eksplozije, a što su nasamareni ljudi bez puno pogovora i učinili.

Američki mediji nisu objavili kolika je bila sveukupna šteta, no zato su upozorili javnost da je ovakva vrsta neslanog štosa unatrag nekoliko dana postala silno popularna. Slučaj u Tusconu, naime, nije bio izoliran. (Hina/G.K.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene