Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac je pretvarajući se da gleda proizvode na donjim policama u trgovini, stavio mobitel ispod suknje žene koja se nalazila pokraj njega i fotografirao je nekoliko puta. Sve je snimila nadzorna kamera, a voajera traži policija.


 

 

Hunt for 'up-skirt' voyeurDetectives investigating an allegation of voyeurism want to speak to a man caught on CCTV...

Posted by Metropolitan Police Service on Friday, December 11, 2015
Vezani članci Protiv lažne medicinske sestre podignute su prijave - 1 Bizarna ispovijest: Lažna medicinska sestra pacijenticu vodila po bolnici i radila testove na COVID Nasilje nad ženama, Turska Muškarac pred uplakanom 5-godišnjom kćerkom zvjerski nogama mlatio bivšu suprugu dok je ona ležala na tlu, građani sve snimili

Londonska policija objavila je snimku nadzorne kamere jedne trgovine. Na snimci se vidi kako mladić, pretvarajući se da gleda proizvode na donjim policama, stavlja mobitel ispod suknje žene koja se nalazi pokraj njega i fotografira je nekoliko puta.

Detektivi sada traže mladića kako bi ga ispitali zbog voajerizma.

Na svojoj Facebook stranici Metropolitan Police objavila je kako je u četvrtak 5. studenog, u 12:35 sati, muškarac za kojeg se vjeruje da je u kasnim 20-ima, viđen kako hoda trgovinom Boots u Colliers Woodu. Dok se pretvarao da pregledava proizvode iza jedne žene, stavio je mobitel pod njezinu suknju žene i fotografirao je.

Zaštitar se suočio s muškarce, rekao mu da izbriše slike i zamolio ga da napusti trgovinu. Policija ga želi privesti na razgovor i moli građane da im pomognu u potrazi za njim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook