Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ljubav

Vjerujete li u bajke? Oženili su se čim su se prvi put uživo ugledali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par se sasvim slučajno upoznao na Instagramu, a na toj je mreži i održavao svoju vezu.

Arte Vann i Erica Harris od petka su suprug i supruga, međutim ono što njihovu priču čini jedinstvenom jest podatak da su se koju minutu uoči braka prvi puta u životu uživo susreli.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna Samo se 'ugasila' Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće

Naime, njih dvoje su do petka bili 'Instagram par', što doslovce znači to da su do jučer zapravo 'hodali' preko te društvene mreže.

Na Instagramu su se upoznali u ožujku prošle godine, a njihov je odnos započeo tako što je Harris slučajno naletjela na Vannov profil i ostala privučena slikom njegovog avatara (naslovna fotografija).

Točnije, oboje su koristili iste takozvane hashtagove vezane uz poeziju, a sudbonosan je bio #7deadlysins uz koji je Harris objavio jednu pjesmu.

Susret koji nije ostavio dvojbe: Ljubav na prvi pogled postoji

Lajk po lajk i uskoro su postali prijatelji, a jednom nakon što su zaključili da im dopisivanje više nije dovoljno, njihov je odnos prešao na novu razinu - na telefonske pozive.

Dva mjeseca kansije je došlo i do prve krize jer je Harris, inače već majka trojice sinova, osjetila kako joj se Vann previše približava, pa su u svibnju prekinuli komunikaciju i obrisali profile.

Ponovo su se spojili tek u studenom, a u međuvremenu se rodila ideja da svoju ljubav okrune brakom. Tu je, vrijedi istaknuti, kumovala pjesma Beyonce Knowles "Single Ladies", odnosno stih "If you liked it then you should've put a ring on it", kojim je Harris Vannu dala do znanja čemu se nada.

TOLIKO O LJUBAVI Grubo ga je odbila jer joj je prsten bio bezveze

Vann je upravo iz tog razlioga iznenada dao otkaz na poslu u New Yorku te je kupio jednosmjernu kartu za Kaliforniju.

Kako je izgledao njjihov prvi susret u Međunarodnoj zračnoj luci Ontario zabilježile su i kamere, baš kao što su novinari prenijeli njegov savjet: "“Ne slušajte svoje misli, ne slušajte svoju glavu. Slijedite srce, slijedite dušu". 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene