Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu se mogli dogovoriti

VIDEO Potukli se zbog ispaše ovaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pitanje ispaša ovaca bilo je dovoljno da razbjesni nekoliko sudionika sastanka lokalne zajednice koji su se u nemogućnosti da problem riješe verbalno, okrenuli zakonu šake, a sve je snimljeno kamerom.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Sastanak lokalne zajednice u britanskom mjestašcu Briercliffe, trajao je svega desetak minuta a onda je počela tučnjava. Sve zbog ispaše ovaca, piše Mirror.

Kada su šake počele letjeti na sve strane, sudionici hladnije glave pokušali su razdvojiti sukobljene. Međutim, nisu uspjeli, a šaketanje se nastavilo izvan prostorija centra, pa su zabrinuti promatrači zvali policiju.

Poginulo više od 300 ovčica, ispale iz vozila

'Bio je to sukob između članova javnosti i vijeća župe. Članovi javnosti su tražili odgovor na pitanja oko tema s kojima nisu zadovoljni. Mnogo je ljudi već godinama nezadovoljno načinom na koji župa vodi ispašu. Jedan član je već prije bio podnio brojne žalbe', rekao je Paul Stowell sudionik sastanka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene