Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijena - nepoznanica

VIDEO: Prvi Obamin susjed prodaje kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi susjed američkog predsjednika Baracka Obame u Chicagu, odlučio je prodati svoju kuću, a web stranica na kojoj je oglašena prodaja dosad je imala 50.000 posjeta te je za ogromnu kuću sa 17 soba ozbiljno zainteresirano čak 100 kupaca.

Nekoć tihu ulicu u južnom dijelu Chicaga, međutim, sve češće preplavljuju specijalne službe, agenti i policija, pogotovo kad Obama treba s obitelji doći u Chicago. da li je to razlog zašto Bill Grimshaw prodaje kuću, nije poznato, no to je stvar na koju će se morati naviknuti novi vlasnik kuće. Sam Grimshaw smatra kako vjerojatno postoji kupac koji jedva čeka baš ovakvu priliku, da se doseli američkom predsjedniku pred prag.

Pročitajte i ovo Ilustracija CURE STRAVIČNI DETALJI Susjed iz pakla godinama maltretirao sustanare, a onda ih je pobio: Bio je opsjednut jednom tvrdnjom Slika nije dostupna heroj ulice "Nemojte gledati - pomozite!" Upoznajte hrabrog susjeda koji je pomogao gasiti požar u Zagrebu prije dolaska vatrogasaca

Iz blagovaonice njegove kuće, na nepunih deset metara zračne udaljenosti, nalazi se čikaška rezidencija Obaminih. Kuću, koja je stara stotinu godina, krasi originalna drvenarija i stakleni murali, no cijena nekretnine, koja je nadomak Obaminih, ne spominje se. Tek se nagađa, na temelju nedavne prodaje kuća u susjedstvu, kako bi cijena kuće mogla doseći između pola milijuna i dva milijuna dolara.

Susjedstvo u kojem se nalazi Obamina rezidencija i rezidencija Billa Grimshawa, već je odavno postala dom mnogih pripadnika čikaške, poslovne, političke i intelektualne elite. Hoće li se ta tradicija nastaviti i s prodajom ove rezidencije, treba pričekati pa vidjeti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene