Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi susjed američkog predsjednika Baracka Obame u Chicagu, odlučio je prodati svoju kuću, a web stranica na kojoj je oglašena prodaja dosad je imala 50.000 posjeta te je za ogromnu kuću sa 17 soba ozbiljno zainteresirano čak 100 kupaca.


Nekoć tihu ulicu u južnom dijelu Chicaga, međutim, sve češće preplavljuju specijalne službe, agenti i policija, pogotovo kad Obama treba s obitelji doći u Chicago. da li je to razlog zašto Bill Grimshaw prodaje kuću, nije poznato, no to je stvar na koju će se morati naviknuti novi vlasnik kuće. Sam Grimshaw smatra kako vjerojatno postoji kupac koji jedva čeka baš ovakvu priliku, da se doseli američkom predsjedniku pred prag.

Vezani članci Policija na mjestu pucnjave na čikaškom groblju U pucnjavi na groblju ranili 14 ljudi: Otvorili vatru iz crnog automobila pa se razbježali, motiv se istražuje Susjed (Foto: Teatar Exit) Monokomedija koja finim humorom tjera da se smijete i u najžalosnijim situacijama nova je hit predstava

Iz blagovaonice njegove kuće, na nepunih deset metara zračne udaljenosti, nalazi se čikaška rezidencija Obaminih. Kuću, koja je stara stotinu godina, krasi originalna drvenarija i stakleni murali, no cijena nekretnine, koja je nadomak Obaminih, ne spominje se. Tek se nagađa, na temelju nedavne prodaje kuća u susjedstvu, kako bi cijena kuće mogla doseći između pola milijuna i dva milijuna dolara.

Susjedstvo u kojem se nalazi Obamina rezidencija i rezidencija Billa Grimshawa, već je odavno postala dom mnogih pripadnika čikaške, poslovne, političke i intelektualne elite. Hoće li se ta tradicija nastaviti i s prodajom ove rezidencije, treba pričekati pa vidjeti.