Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baca ih s nogu

VIDEO: Političar kojem žene bacaju donje rublje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charles Zevallos je političar, kojem bi mnogi drugi svjetski političari mogli pozavidjeti na fanatičnoj vjeri njegovog biračkog tijela. Naime, njegove ženske pristaše, kad ga vide u javnosti, jednostavno skidaju donje rublje sa sebe i daruju ga njime.

Zevallos je inače gradonačelnički kandidat u peruanskoj provinciji Maynas, a svoje je birače 'razmazio', bacajući im satove ili nogometne lopte na svojim političkim skupovima. To je s vremenom postala i njegova tradicija, a kao nagradu, sve donedavno, žene bi ga ljubile u znak pažnje. No, zadnjih par dana, tijekom njegovih političkih skupova, žene su mu počele bacati i svoje donje rublje.

Pročitajte i ovo Izvanredno stanje zbog vala nasilja u Ekvadoru Na granici s Ekvadorom Još jedna zemlja proglasila izvanredno stanje: Razbuktava se val nasilja, stiže vojska kao potpora Slika nije dostupna Spoj mode i seksepila na pisti u Zagrebu

On sam tvrdi kako on nije kriv što ima tako vjerne sljedbenike, odnosno sljedbenice.. 'Ne znam hoće li biti više poljubaca, ili ne, ali ako će biti previše kritike, neću se više ljubiti. No, ako se ljudi počnu po meni penjati, ne znam', rekao je Zevallos, a prenosi Reuters. Komentatori lokalnih političkih događanja iz prijestolnice Perua, Lime, nazvali su 'darivanje donjeg rublja' novim političkim dnom u toj regiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene