Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najskuplji obrok

VIDEO: Pas pojeo 3-karatni dijamant

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan pas omastio je brk, ni manje ni više nego dijamantom.

Sasvim slučajno, dijamant je pao na pod draguljarnice, a znatiželjni pas ga je ponjušio i progutao. 20 tisuća dolara vrijedan kamenčić ipak se na koncu vratio u vitrinu draguljarnice. Trikaratni dijamant vrijedan 20 tisuća dolara pao je na pod pa je pas omastio brk zasigurno najskupljim obrokom do sad.

Pročitajte i ovo Žuti dijamant (Foto: DD Mines) Ima 544 karata U kanadskom rudniku iskopali najveći sjevernoamerički dijamant - velik kao jaje Ovaj mali dijamant u sebi sadrži mineral koji do sada nitko nikada nije vidio (Foto: Nester Korolev/UBC/Live Science) Tražili ga godinama Znanstvenici u transu: Ovaj mali dijamant u sebi sadrži mineral koji do sada nitko nikada nije vidio

'Vidio sam Solija kako je krenuo i zgrabio dijamant. Pokušao sam mu ga izvući iz usta, ali bilo je gotovo', priča draguljar Robert Rosin. Iako su psa odveli veterinaru kako bi lakše došli do dijamanta, nije bilo spasa. Tri dana su čekali da obavi nuždu i izbaci vrijedan kamen. 'Nije bilo ugodno, sjedio sam i kupio njegov izmet, a onda po njemu kopao', kaže draguljar George Kaufmann. Ipak, priča ima sretan kraj i nakon detaljnog pretraživanja izmeta dragulj je pronađen, očišćen i vraćen vlasniku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene