Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispunio obećanje

VIDEO Novinar pojeo vlastiti članak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjačeslav Ledovski, novinar iz ruskog grada Krasnojarsk, iznenadio je mnoge ispunivši obećanje koje je dao prije dvije godine. Pojeo je vlastiti članak iz novina koji je napisao o gradskoj infrastrukturi.

Ledovski, novinar lista The Builder, 2010. je napisao tekst pod nazivom 'Obećanja su tu da bi se kršila', u kojem je izrazio ozbiljne sumnje o obećanjima, koje je dao Lev Kuznjecov, guverner regije Krasnojarsk. Guverner je, naime, obećao kako će izgradnja četvrtog mosta preko rijeke Jenisej početi prije 2015. godine.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..." Vladimir Putin Dvoje je otrovano Misteriozne smrti: U posljednjih mjesec dana troje novinara pronađeno mrtvo

>> TV voditelj zaprosio djevojku u programu UŽIVO!

Novinar je bio toliko uvjeren da guverner neće ispuniti svoje obećanje, da je i on dao svoje - obećao je čitateljima da će pojesti svoje riječi ako izgradnja mosta počne prije zadanog roka, prenosi ruska Pravda.

Vjačeslav je bio jako iznenađen kad je izgradnja tog mosta počela u rujnu 2012. godine. Jedino što mu je preostalo je da u slast pojede 'svoje riječi'.

Ledovski je isjeckao novine u kojima je objavljen članak, dodao malo mirodija i pojeo ga. Kako bi dokazao svima da je častan čovjek, sve je snimio i postavio na YouTube. Međutim, nisu svi bili zadovoljni njegovim potezom.

'Trebao si pojesti sve tiskane primjerke', poručio mu je jedan sitničavi komentator.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene