Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li znao?

VIDEO Doveo se u vrlo neugodnu situaciju: Što je to ilegalno na ovoj snimci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudjelovanje čelnika njemačke Stranke zelenih Cema Oezdimira u ALS ledenom izazovu moglo bi ga dovesti u nezgodnu situaciju.

Na video snimci na kojoj se Cem Oezdemir polijeva hladnom vodom po glavi na krovnoj terasi zgrade u Berlinu u kojoj živi, njemačka policija BKA opazila je kanabis, biljku čiji je uzgoj u Njemačkoj zabranjen.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je" George Santos "Moramo izbaciti lupeža" Varao donore i birače, prao novac, izmislio dijelove životopisa…: Jedan od najvećih lažljivaca u povijesti američke politike preživio izbacivanje iz Kongresa

Nije jasno je li Oezdemir bio svjestan činjenice da, u trenutku kada se snimao video, pored njega na vjetru leluja zasađena stabljika kanabisa, no otad koristi incident kako bi pozvao na liberalizaciju zakona o kanabisu u Njemačkoj.

Svi se polijevaju vodom, ali on je napravio nešto puno bolje!

Kazao je kako se njegova stranka zalaže za slobodu te da je snimka "nenametljiva politička poruka". Također poručuje da je "konzumiranje marihuane, uz svijest o opasnostima kojima se pojedinac izlaže, njegov osobni izbor, a živimo u slobodnom društvu".

Šef BKA Andre Schutz rekao je da je video "glup" te da je zakon relativno jasan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene