Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad adrenalin nahrupi

VIDEO: Nevjerojatan kaskaderski pothvat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Padobranski tim Red Bulla izveo je nesvakidašnji kaskaderski pothvat, a o čemu se radi, pogledajte u priloženoj snimci.

Pročitajte i ovo Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

 

Paul Steiner, padobranac i kaskader u pitanju, na visini od 2100 metara, izlazi iz jedrilice, sjeda na njezino krilo i spušta se na drugu, nadolazeću jedrilicu, isto tako na njezino krilo. Potom se približava trupu jedrilice na koju se upravo spustio te stoji na njoj, da bi se jedrilica, na kojoj je netom prije sjedio, okrenula naglavačke i približila ovoj drugoj.

Tu dolazi i do glavnog dijela kaskaderskog pothvata, odnosno, hvatanja repa jedrilice okrenute naopako, što Steineru i uspjelo. Nakon spektakularnog pothvata, koji se odvijao na spomenutoj nadmorskoj visini i pri brzini od 160 kilometara na sat, Steiner skače s jedrilice zadovoljan i padobranom rutinirano aterira na aerodrom u austrijskoj pokrajini Štajerskoj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene