Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se smeo

VIDEO Voditelj zaspao usred emisije UŽIVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reklamni blokovi usred emisija voditeljima posluže kao kratki predah i trenutak da se priberu za nastavak, no za jednog od voditelja na Foxu, to je bio idealan trenutak za drijemanje.

Milijunski auditorij u SAD-u imao je privilegiju gledati voditelja Fox televizije Tuckera Carlsona kako drijema tijekom emisije uživo.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 3 Ljuti na američkog novinara Otkriveno što Kremlj misli o intervjuu s Putinom: "On je koristan idiot, ali je lijen i nepripremljen" Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

>> VIDEO Pogledajte što se voditelju dogodilo na kraju vijesti

Tijekom vođenja emisije Fox&Friends s još dvoje kolega, Carlson je tijekom reklamnog bloka utonuo u san, a kolege u iskoristile priliku da se našale na njegov račun.

Carlson se probudio usred njihovog smijuljenja, no uopće nije pokazao smetenost, a još manje se stekao dojam da mu je neugodno. Samo je poručio da je njega nemoguće posramiti. Pogledajte video koji je osvanuo i na YouTubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene