Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postala hit na internetu

VIDEO Lijepa voditeljica se onesvijestila usred intervjua uživo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turska voditeljica Seda Selek onesvijestila se u studiju za vrijeme prijenosa uživo i postala pravi hit na internetu. Pogledajte video.

Lijepa voditeljica TV postaje Kanal 24 u vijestila je izgledala prilično rastreseno i na trenutke pogledavala direktno u kameru kao da želi reći da nešto nije u redu dok je u drugom dijelu ekrana pričao njezin kolega.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvatila ju kamera VIDEO BBC-jeva voditeljica pokazala srednji prst usred emitiranja: "Je*ote, mi ovo moramo plaćati" Slika nije dostupna Sve je išlo UŽIVO VIDEO 'Ne može se sada javiti, mama vodi vijesti'

>> Ovo se dogodi kad mislite da su kamere ugašene!

U jednom trenutku, kada vjerojatno više nije mogla izdržati, voditeljica je jednostavno pala sa stolice. Kolega koji je do tada pričao brzo je ustao sa svoje stolice i pohitao joj u pomoć.

Nakon posjeta liječniku Seda Seleka je objavila: 'Sve je u redu, samo mi je pao tlak. Liječnici su mi rekli da sam sada dobro'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene