Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki Indijanac koji živi Floridi nada se da će, inače u njegovom narodu tradicionalno hrvanje s aligatorom, postati ekstremni sport s internacionalnom natjecateljskom dimenzijom.


James Holt naredni vikend u Hollywoodu će organizirati turnir u hrvanju s aligatorima, piše APTN. Natjecatelji će morati skočiti u bazen i 10 minuta se hrvati s aligatorom. Odvažne sudionike stručni žiri će ocjenjivati u šest kategorija; agresiju aligatora, pokretljivost, stil, pažnju, prskanje vode i koliki je spektakl natjecatelj priredio okupljenima. Pobjednik će otići kući bogatiji za pet tisuća dolara. Holt, čiji se članovi obitelji godinama tradicionalno hrvaju s aligatorima, natjecanje je pokrenuo prošle godine i nada se da će zaživjeti.

Vezani članci Bazen, ilustracija Za utapanje dječaka u bazenu krivi roditelji? Čuvar na bazenu gluhonijema osoba, a tužiteljstvo istražuje i moguće zanemarivanje djeteta Bazen, ilustracija Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?"