Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan hotel u Denveru u ponudu je uvrstio i suludo skup 'lebdeći' apartman, koji bi odabranu klijentelu trebao vratiti u 60-e godine prošlog stoljeća.


Gosti jednog denverskog hotela mogu platiti 50.000 američkih dolara po noći za lebdeći apartman na vrhu hotela Curtis u središtu tog grada, uz dodatne pogodnosti koje nosi taj paket aranžman.

Vezani članci Urušio se dio hotela u Kini - 1 Urušio se dio hotela u Kini: Poginulo najmanje osmero ljudi, traga se za još njih devet Slika nije dostupna Srami se što je tražio maloljetnicu da se nađu u hotelskoj sobi!

Radi se o maloj ali vrlo funkcionalnoj sobi, stoji u hotelskom promidžbenom materijalu. Soba na napuhavanje veličine lifta ima sve što joj je potrebno - krevet, stolac, kauč i kompletne sanitarije. Kauč i stolac se povlače kada se u funkciju stavi krevet.

>> Od suprugove grobnice napravila apartman!

U cijeni od 50.000 dolara za noć uključen je i prijevoz luksuznom limuzinom iz zračne luke, uz koktel, dva I-poda s glazbom 60-ih koji se mogu ponijeti kući, marame i trapez-hlače u stilu 60-ih, osobni pomagač u kupovini, dalekozor Swarovski te Tiffanyjev set nakita.

Uključen je i disco party na koji gosti hotela mogu pozvati svoje goste.

Nitko međutim još nije rezervirao sobu, koja se nudi kao aranžman pod nazivom 'Lloyd in the Sky with Diamonds'. 'Imali smo jedan ozbiljan upit, ali je još nitko nije rezervirao', rekla je direktorica prodaje Kate Thompson.

Na nedavnoj prezentaciji lebdećeg apartmana pojavio se guverner Colorada John Hickenlooper, koji je isprobao neobičnu hotelsku sobu. Na snimci objavljenoj na YouTubeu vidi se kako mali sobičak ide u zrak uz pomoć posebne dizalice postavljene na jednom kombi vozilu. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook