Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štednjak, internet, radio, krevet...

Od suprugove grobnice napravila apartman!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adriana Villarreal de Yede, 43-godišnja udovica, od muževe je grobnice napravila pravi pravcati apartman - odmah do lijesa ima krevet, pristup internetu, radio, stolicu i maleni štednjak.

'Policija je otkrila kako je Adriana Villarreal napravila neke radove na grobnici u kojoj se nalazi lijes njezina preminulog muža', Imala je radio, računalo, internet, stolicu i maleni štednjak', kazao je lokalni policijski dužnosnik Gustavo Braganza.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Argentini JAKI UDARI VJETRA Kaos u Urugvaju i Argentini: Snažna oluja odnijela 16 života Javier Milei Održao prvi govor Prisegnuo Javier Milei, novi argentinski predsjednik: Veliki je obožavatelj Donalda Trumpa

Adriana je policajce koji su došli provjeriti što se to događa na groblju San Lazaro u gradiću Dos de Mayo dočekala u - pidžami. 'Mogli su vidjeti lijes i balzamirano tijelo', kazao je Braganza te dodao kako je njezin suprug umro u 2010. u dobi od 28 godina.

43-godišnjakinja, koja inače živi u Buenos Airesu, policiji je kazala kako 'posjećuje svog muža tri puta godišnje i ostaje tri ili četiri dana te da si mora nešto skuhati'.

'Kada nekoga volite činite svakakve stvari', objasnila je Adriana za internetsku stranicu misionesonline.net. 'Moj muž je bio to zaslužio i još uvijek zaslužuje'. 'Netko tko može spavati pored mrtvaca vjerojatno nije baš najzdraviji u glavi', prokomentirao je Braganza. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene