Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanovnici jednog gradića u Slovačkoj bili su svjedoci neobičnog prizora vožnje automobila bez vozača, posred prometnog raskrižja.


Tamnoplavi Citroen ušao je u križanje i krenuo polako prema automobilima parkiranim niz ulicu, a prava je sreća što nije oštetio niti jedan od njih na svojem putu. Čini se kako je vozač zapravo zaboravio povući ručnu kočnicu na blagoj nizbrdici te da je automobil ostao zaključanog volana, u položaju skretanja ulijevo.

Vezani članci Papa Franjo Papa će se u Slovačkoj sastati s osobama koje su preživjele holokaust Fail Obračun na parkiralištu zbunio promatrače: Ona ga udara, a on tvrdoglav kao vol

Jedna prolaznica, u zadnji je tren shvatila kako je automobil van kontrole te da se mora maknuti s njegove nepredvidive putanje, prenosi Markiza. Citroen je promašio i čitavu kolonu automobila na semaforu, a na kraju ga je zaustavio tek rub nogostupa, i to jedva. Slovačka policija medijima je otkrila kako je vozač automobila, zapravo djelatnik u prodaji auto osiguranja te je zasigurno imao veliku policu osiguranja, kad je auto tako 'nonšalantno' parkirao.

Za kraj ono najšokantnije, jer kako nitko, na svu sreću nije stradao, vlasnik automobila je kažnjen sa samo 30 eura.