Garantirano smršavite u Zagrebu, Rijeci i Zadru!


Istaknite svoju ženstvenost i osjećajte se poželjno! Ono što stvarno trebate nije dijeta ili izgladnjivanje, već individualan program s kojim ćete postati vitki te dati svome tijelu PUSH UP efekt na mjestima gdje je to najpotrebnije! Crno Jaje i Figurella Vas poziva na 30 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanje tijela u čak 3 hrvatska grada: Zagrebu, Rijeci i Zadru! Program uključuje 14 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu, 14 suhih ozonskih kupki i 2 anticelulitna tretmana, a od ove godine i test intolerancije na 10 skupina namirnica, koji također pridonosi bezbolnom i zdravom mršavljenju!

Vezani članci Provjerite što vas sve čeka na CrnoJaje.hr Korak naprijed! Nastavimo sa životom uz Crno Jaje, jer #ŽivotIdeDalje! PR Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u srpnju!

Darujte svoje povjerenje Figurelli i Vaša silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a Vaše tijelo mršavije i čvršće, uz čak 81% popusta i po super cijeni od 1.499 kn, uz extra popust od 300 kn za sve naše Newsletter pretplatnike!

Ponuda vrijedna svake lipe, samo na www.crnojaje.hr!