Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velika akcija Crnog Jaja i Figurelle!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Garantirano smršavite u Zagrebu, Rijeci i Zadru!

Istaknite svoju ženstvenost i osjećajte se poželjno! Ono što stvarno trebate nije dijeta ili izgladnjivanje, već individualan program s kojim ćete postati vitki te dati svome tijelu PUSH UP efekt na mjestima gdje je to najpotrebnije! Crno Jaje i Figurella Vas poziva na 30 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanje tijela u čak 3 hrvatska grada: Zagrebu, Rijeci i Zadru! Program uključuje 14 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu, 14 suhih ozonskih kupki i 2 anticelulitna tretmana, a od ove godine i test intolerancije na 10 skupina namirnica, koji također pridonosi bezbolnom i zdravom mršavljenju!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

Darujte svoje povjerenje Figurelli i Vaša silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a Vaše tijelo mršavije i čvršće, uz čak 81% popusta i po super cijeni od 1.499 kn, uz extra popust od 300 kn za sve naše Newsletter pretplatnike!

Ponuda vrijedna svake lipe, samo na www.crnojaje.hr!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene