Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave.


Alonso Perez, 25-godišnjak iz Las Vegasa osumnjičen da je pomoću pištolja ubio Mohammeda Robinsona, i to samo zato što nije njegovoj prijateljici pridržao vrata dok je ulazila u McDonald's, uspio je u petak pobjeći iz policijska postaje unatoč tome što je imao lisičine vezane oko ruku i nogu.

Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave, zbunjeni pitanjima gdje je i kako nestao. 

Da im neko vrijeme ništa nije bilo jasno priznao je čak i prvi čovjek tamošnje policije Alexander Perez, koji se pohvalio u utorak da je njegov 'prezimenjak' u međuvremenu ipak ponovno uhićen.

Pogledajte kako se uspio izvući iz lisičina i probiti kroz krov, mi smo vam dužni dodati informacije da je unatoč još jednim na nogama išetao iz postaje i potom ukrao kamion pomoću kojeg je nastavio bijeg.