Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majstor od bijega

Uzalud lisičine na rukama i nogama: Pogledajte kako je zbrisao iz policijske postaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave.

Alonso Perez, 25-godišnjak iz Las Vegasa osumnjičen da je pomoću pištolja ubio Mohammeda Robinsona, i to samo zato što nije njegovoj prijateljici pridržao vrata dok je ulazila u McDonald's, uspio je u petak pobjeći iz policijska postaje unatoč tome što je imao lisičine vezane oko ruku i nogu.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Lazaro Cruz Nije uspio izbjeći pravdu Zaklao majku troje djece pa pobjegao u Kostariku, uhitili ga nakon više od 30 godina

Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave, zbunjeni pitanjima gdje je i kako nestao. 

Da im neko vrijeme ništa nije bilo jasno priznao je čak i prvi čovjek tamošnje policije Alexander Perez, koji se pohvalio u utorak da je njegov 'prezimenjak' u međuvremenu ipak ponovno uhićen.

Pogledajte kako se uspio izvući iz lisičina i probiti kroz krov, mi smo vam dužni dodati informacije da je unatoč još jednim na nogama išetao iz postaje i potom ukrao kamion pomoću kojeg je nastavio bijeg.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene