Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Uz Westgateov Facebook natječaj do odličnih nagrada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći trgovački centar u Hrvatskoj i lider po broju Facebook fanova, Westgate Shopping City, za svoje je kupce i posjetitelje pripremio zabavan i rekreativan siječanj.

Uključite se u natječaj do 26. siječnja 2015. i uz malo kreativnosti osvojite super nagrade koje će vas zasigurno motivirati da ostatak godine ostanete u formi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

„Moj rekvizit da zimi budem fit“
Vrijeme nakon blagdana idealno je za vraćanje u formu, stoga iskoristite priliku i uključite se u Westgate Facebook natječaj od 12. do 26. siječnja 2015. Pošaljite fotografiju sebe i svog omiljenog zimskog rekvizita za rekreaciju te, uz malo sreće i kreativnosti, osvojite odlične nagrade Xplorera, Guinot beauty centra, Polleo Sporta, Farmacije, Indo tjestenina, Julius Meinla, Sweet Art Curica i Akrobatskog R’n’R kluba Bistra.

Uspjeh ovisi o komunikaciji
Osim što je najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate je i lider društvenih mreža sa više od 127 000 tisuća Facebook fanova. Prilagođavajući se novim trendovima, kroz Facebook stranicu, potiče dvosmjernu komunikaciju te razmjenu sugestija i mišljenja što omogućuje jednostavniju i bržu komunikaciju s kupcima i posjetiteljima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene