Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj i lider po broju Facebook fanova, Westgate Shopping City, za svoje je kupce i posjetitelje pripremio zabavan i rekreativan siječanj.


Uključite se u natječaj do 26. siječnja 2015. i uz malo kreativnosti osvojite super nagrade koje će vas zasigurno motivirati da ostatak godine ostanete u formi.

Vezani članci Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea Slika nije dostupna Najbolji Late Night Shopping uz popularna glazbena imena

„Moj rekvizit da zimi budem fit“
Vrijeme nakon blagdana idealno je za vraćanje u formu, stoga iskoristite priliku i uključite se u Westgate Facebook natječaj od 12. do 26. siječnja 2015. Pošaljite fotografiju sebe i svog omiljenog zimskog rekvizita za rekreaciju te, uz malo sreće i kreativnosti, osvojite odlične nagrade Xplorera, Guinot beauty centra, Polleo Sporta, Farmacije, Indo tjestenina, Julius Meinla, Sweet Art Curica i Akrobatskog R’n’R kluba Bistra.

Uspjeh ovisi o komunikaciji
Osim što je najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate je i lider društvenih mreža sa više od 127 000 tisuća Facebook fanova. Prilagođavajući se novim trendovima, kroz Facebook stranicu, potiče dvosmjernu komunikaciju te razmjenu sugestija i mišljenja što omogućuje jednostavniju i bržu komunikaciju s kupcima i posjetiteljima.