Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda ne želimo slaviti ljude koji ceste koriste kao trkaće staze jer ugrožavaju sigurnost ostalih sudionika u prometu, ovaj smo video naprosto morali objaviti jer sadrži scenu koja kao da vuče korijen iz nekog vica.


Naime, dvojica 'genijalaca' u Nissanu A359Z Prochargeru i Porscheu 911 GT3 475 PS, ostali su ismijani usred međusobne utrke jer se u nadmetanje niotkuda uključio vozač u Golfu 'jedinici'.

Vezani članci Zaprosio djevojku nakon Maratona lađa - 2 ''Dvostruka pobjeda'': Na Maratonu lađa zaprosio djevojku Slika nije dostupna Frankfurtska tračpartija – o čemu se pričalo iza svjetala reflektora

To što je i on odlučio udariti po gasu samo po sebi ne bi bila priča da ih "majstor" nije ostavio iza sebe kao da ima posla s puževima.

Snimka tog neočekivanog ishoda je postala pravi hit na društvenim mrežama, a nas je podsjetila na onu čuvenu šalu koju je pravi trenutak ponoviti:

Ulična utrka završila razbijenim Ferrarijem vrijednim više od dva milijuna kuna

Muji se pokvario 'fićo' na autoputu, ali je imao tu sreću da mu je odlučio pomoći čovjek Porsheu:

 - Što se dogodilo?
- Ovaj moj prokuhao. Ako ti nije problem, daj me odvuci do prvog servisa.
- Nema problema! Budem li prebrzo vozio, ti samo potrubi i ja ću usporiti.

Šlepao tako čovjek Muju, kad odjednom ih pretekne neki tip u Ferrariju. U vozaču Porshea se tu probudila natjecateljska strast, pa je nedugo potom na cesti nastala utrka u kojoj su se svako malo Porsche i Ferarri smjenjivali na čelu.

 Dok se to odvijalo 'fićo' se raspadao, ali čovjek u Porscheu nikako nije prestajao stiskati gas bez obzira koliko je Mujo trubio.

Ludu je scenu primijetio policajac koji je potom javio kolegama:
- Dečki, nećete vjerovati. Gledam kako se Porsche i Ferrari utrkuju, a 'fićo' im trubi da mu se sklone s puta.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook