Najštedljiviji SUV na tržišu


 Čvrst karakter sa snažnim dizajnom

Nova Suzuki Vitara namijenjena je za ljude koji žele više. Za one koji njeguju vlastiti životni stil, imaju snažan karakter i visoko vrednuju jedinstven dizajn. Iz tog razloga oni ne voze neki određeni omiljen automobil, nego voze onaj s kojim mogu izraziti vlastite vrijednosti i pretpostavke.
Upravo za te kupce Suzuki je na sajmu automobila u Parizu (Mondial de l’Automobile 2014) prvi puta prezentirao novu Suzuki Vitaru.
Riječ je o dinamičnom KOMPAKTU – SUVU koji svojom snažnom i robusnom pojavom otvara na cesti jedno novo poglavlje. Savršen je pratitelj modernih ljudi, koji cijene posebnost, kao što je npr. jedan svježi i moderan SUV – dizajn sa ''extraporcijom'' svakodnevnih pogodnosti. Radujte se novoj Suzuki Vitari koja u proljeće 2015. dolazi kod Vašeg Suzuki partnera!

Pouzdana tehnologija pogona na sva četiri kotača

Vezani članci Slika nije dostupna Top 10 modela automobila iz Ženeve na listi želja Hrvata Slika nije dostupna Suzuki objavio nove fotografije modela Baleno

Za navedeno se brine 40 godina iskustva u razvijanju svjetski poznatog ''Allroadsystema'' – pogona na sva 4 kotača.

Aktualan rezultat ovog razvoja je najnoviji ALLGRIPpogon koji je na raspolaganju u novoj Suzuki Vitari i nudi 4 različita modaliteta vožnje; od štedljivog ''AUTO'', do bez kompromisnog ''LOCK'' načina rada, koji čak i kod izazovnih uvjeta brine za opuštajući prolazak.

Novu Suzuki Vitaru i ostale modele provjerite u Suzuki Unikomerce salon u u Velikoj Gorici


Dogovorite termin i provozajte novu Vitaru: http://suzuki.unikomerc-automobili.hr/nova-suzuki-vitara/#contact

Radarski podržana sigurnost

Čak i kod sustava sigurnosti možete puno očekivati od nove Suzuki Vitare. Osim važnih standarda poput ESP-a, ABS-a, i TPMS-a (sustav nadzora pritiska u gumama), nova Suzuki Vitara posjeduje još i ovisno o paketu opreme najmoderniji sustav pomoći za upravljačem.

Opremljena radarskim sustavom, upozorava na mogući sudar pri svim vremenskim prilikama i uvjetima osvjetljenja (navedeni sustav ne dolazi u svim paketima opreme).


Moderna udobnost

O različitim faktorima ovisi dali ćete se osjećati udobno u Vašem autu. Sukladno paketu opreme, na raspolaganju Vam u Vašoj novoj Suzuki Vitari stoje i brojne pogodnosti.

Kako Vam se čini inovativan panoramski krovni prozor ili zabavno informativan sustav povezivanja sa svim aktualnim smartfonima i modernim aplikacijama? Ili bolje rečeno: kako bi Vam bilo slušati Vašu najdražu pjesmu pod suncem na Vama omiljenom mjestu?

Dodatna oprema

Klikom na PDF ikone možete preuzeti prospekt dodatne oprema za novu Suzuki Vitaru.

Katalog:

Cjenik: