Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavijen velom tajne

O njemu se ništa ne zna: Misteriozni čovjek kontrolira industriju piva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak ni poslodavac o misterioznom muškarcu ne želi otkriti ni osnovne biografske podatke.

Takozvani kralj piva obavijen je velom tajne, ali sada neke informacije polako izlaze na vidjelo. Za Kenta Martina zna se da odobrava gotovo svaku pivsku bocu i naljepnicu na tržištu za američki zavod za porez i trgovinu. Poznat je i po tome što je vrlo zagonetan.

Pročitajte i ovo Finska pivovara predstavila NATO pivo u čast zahtjevu za pridruživanjem Biznis-majstori Oni znaju iskoristiti situaciju: Finska pivovara predstavila NATO pivo s "okusom sigurnosti, s daškom slobode" PR Heineken 0.0 Heineken 0.0 časti. Navrati

Reporter Daily Beasta ipak je uspio iskopati neke zanimljive informacije o najmoćnijem čovjeku u svijetu piva, a prenosi ih Business Insider.

Za početak, nadimak mu je Battle. Samo u ovoj godini odobrio je više od 29.500 pivskih etiketa. Zavod za porez i trgovinu o njemu ne želi otkriti ni osnovne biografske podatke.

FOTO ŠOKANTNO: Mališan (2) ispija vino i pivo, obitelj ne zna što činiti

Opisuje ga se kao neugodnog i hladnog. Njegove suglasnost i obavijesti tvrtkama znaju dolaziti usred noći.

Jednom prilikom odbio je odobriti naljepnicu za pivo koje je na sebi imalo sliku srca za koju je smatrao da će implicirati da pivo ima zdravstvene beneficije.

Na etiketi piva koje se zove 'Bad Elf' stajalo je upozorenje da ga ne bi smjeli piti vilenjaci dok izrađuju igračke. Martin je odbio naljepnicu smatrajući da je upozorenje zbunjujuće za potrošače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene