Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegli u zadnji čas

Umalo poginuli: Raspad ledenjaka uzrokovao pravi pravcati tsunami!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je svojeg domaćina zamolio da ga odveze da vidi ledenjake turist iz Australije nije ni sanjao da će zamalo izgubiti glavu. Pogledajte video.

Nedavno turističko razgledavanje ledenjaka istočno od grada Ilulissata na Grenlandu pretvorio se u vrlo potresno iskustvo za Jensa Moellera i nekoliko prijatelja. Jer, majka priroda ponekad zna biti vrlo okrutna i ne mari puno za turiste koji su došli razgledavati ledenjake i i diviti im se.

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Filipine Usred noći Potres jačine 6,8 pogodio Filipine: Procjenjuje se mogućnost tsunamija Slika nije dostupna Objavljen popis Napokon znamo koliko ih ima na Zemlji!

>> VIDEO: Evo kako to izgleda kada se preokrene cijela santa leda

Mladić koji je stavio video snimku na YouTube je napisao: 'Turist iz Australije je pitao mojeg ujaka može li na izlet do ledenjaka, a mene je zamolio da mu budem prevoditelj. Kako sam ja iz drugog grada gdje nema ledenjaka, odlučio sam im se prdružiti. Iako je prizor bio prekrasan i nevjerojatan, taj dan nam je umalo bio i posljednji'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene