Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je svojeg domaćina zamolio da ga odveze da vidi ledenjake turist iz Australije nije ni sanjao da će zamalo izgubiti glavu. Pogledajte video.


Nedavno turističko razgledavanje ledenjaka istočno od grada Ilulissata na Grenlandu pretvorio se u vrlo potresno iskustvo za Jensa Moellera i nekoliko prijatelja. Jer, majka priroda ponekad zna biti vrlo okrutna i ne mari puno za turiste koji su došli razgledavati ledenjake i i diviti im se.

Vezani članci Slika nije dostupna NEPOVRATNO otapanje ledenjaka na Antarktici Slika nije dostupna Spektakularno raspadanje ledenjaka veličine Manhattana!

>> VIDEO: Evo kako to izgleda kada se preokrene cijela santa leda

Mladić koji je stavio video snimku na YouTube je napisao: 'Turist iz Australije je pitao mojeg ujaka može li na izlet do ledenjaka, a mene je zamolio da mu budem prevoditelj. Kako sam ja iz drugog grada gdje nema ledenjaka, odlučio sam im se prdružiti. Iako je prizor bio prekrasan i nevjerojatan, taj dan nam je umalo bio i posljednji'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.