Dvoje aktivista švedske udruge za zaštitu šuma 'Fuck for forests' uhićeni su nakon što su se za vrijeme mise u katedrali u Oslu skinuli do gola i ispred oltara započeli seksualni odnos.


Kada su shvatili što se događa djelatnici crkve su pozvali policiju, a vjernici koji su prisustvovali misi su ih razdvojili. Uhićen je i fotograf koji ih je snimao.

Vezani članci Astrid Eide Hoem preživjela je krvavi pohod Detonirao je bombu pred premijerovim uredom i ubio osmero ljudi. Bio je to tek početak stravičnog pohoda norveškog krvnika... Misa u Zagrebu prema uputama HZJZ-a - 4 Vjernici ponovno mogu u crkvu, pogledajte kako je izgledala misa: "Ma to je neopisivo"

Udruga 'Fuck for forests' neprofitna ekološka organizacija koja, kako sami kažu, 'pokazujući ljepotu ljubavi, golotinje i seksualne avanture' želi skrenuti pažnju i prikupiti novac za spašavanje šuma. Ističu kako se seks često koristi u 'marketinške i druge glupe i nevažne svrhe', pa smatraju kako će seksom na raznim javnim mjestima, pa makar to bilo i u crkvi, privući pažnju 'na viši cilj'.

Poznati su postali još 2004. godine kada se dvoje aktivista popelo na binu tijekom nastupa norveškog pjevača Kristophera Schaua i njegova benda The Cumshots i bez imalo ustručavanja se poseksali pred publikom.